Nye indlæg

Kategorier

 

Stor dag i Svanereden

09-08-2017
Onsdag d.9/8 blev der spillet hele 2 kampe, og så på samme tid. Old Boys tog hjemme imod ærkerivalerne fra Kildemosen BK. Det blev en yderst tæt og spændende affære, som først blev afgjort i de sidste sekunder. Kendetegnet for kampene mod K.B. er at de for det meste er meget, meget tætte, og der bliver altid gået til stålet, altid til stregen, og nogle gange lidt over. Der er dog altid glemt efter kampen, og der snakkes efterfølgende i en god tone holdene imellem. Således også denne gang.
K.B. kom bedst fra start, og kunne gå til pause med en 1-0 føring. Cheftræner og FC Odenses talentchef, Mads Jakobsen, talte dunder i pausen. Det gik lige i hjertet på holdets ubetinget største stjerne, og anfører Lars Frydenlund. Han gik som altid forrest og kæmpede så det bragede, og hestene på væddeløbsbanen begyndte at vrinske. Midt i anden halvleg gav det pote, da Poul "Køleskabet" Larsen måske scorede, måske fremtvang et selvmål af lille splejsede og blege Nick Jensen, tidl. FC Odense spiller. Spillet bølgede frem og tilbage med chancer i begge ender, og bedst som alle havde forenet sig med en pointdeling, begyndte Nick Jensens FC Odense hjerte at banke endnu engang. Om han kunne dufte pølserne på grillen, eller om han hørte lyden af en kold Odense Classic blive åbnet, vides ikke. Men sikkert er det at han måske også lidt skræmt af vores egen Lasse Andersen, enhver svigermors drøm, der i de døende sekunder havde taget et sidste rush op af venstrekanten. Nick Jensen blev viftet bort som en myg en varm sommeraften, og Lasse Andersen tordnede bolden op i nettaget, til slutstillingen 2-1 til FC Odense. Den afslutning vil der blive skrevet sange om.
På 7 mandsbanen tog pigernes hold 1 hul på deres sæson, hvor Drigstrup/Munkebo gæstede. Og lad det være sagt med det samme, D/M fik en varm velkomst. FC Odensepigerne viste fysisk overskud, og var bare bedre i alle spillets facetter. Om det var nervøsitet, eller måske en lidt for sen opstart for D/Ms målmand vides ikke, men i det tolvte minut bliver bolden spillet tilbage og Kathrine Jensen viste atter sin målnæse, da hun tacklede bolden i mål. Et lille kvarter senere tog FC Odenses Eva Mortensen turen frem, i bedste Franz Bekenbauer stil, og hamrede bolden mod mål. Afslutningen blev dog afværget i første omgang, men bolden kom retur til Eva, og med et smart lille træk ind i banen trak hun atter højrebenet, og denne gang var både forsvar og keeper uden chance, 2-0 til FC Odense. Inden pausen ville Irina Iachina ikke stå tilbage for Kathrine og Eva, da hun opsnappede en løs bold på kanten af feltet. Irina er iskold og afslutter knastørt ved forreste stolpe, uden chance for målmanden, og dermed kunne FC Odense gå til pause med en solid 3-0 føring. D/M kom bedre ud til anden halvleg, og satte sig på spillet med det samme. FC Odense var dog stadige farlige på kontra, men D/Ms pres gav pote efter små 15 minutters spil. 3-1. Det vækkede vores piger igen, og med en fantastisk fight fik de igen overtaget i spillet. D/M var kørt trætte. Træner Allan Nielsens fysiske træning lønnede sig, og der blev scoret yderligere 2 gange, særligt sidste mål var en lektion af kontraspil. Et langt spark fra forsvaret hoppede henover hovedet på D/Ms bagerste spiller. Det havde Camilla Christensen læst og satte en vanvittig spurt ind, hvor hun løb fra alt og alle, for til slut at lægge bolden koldt og kynisk ind fladt ved den ene opstander.
 
To fantastiske og velbesøgte kampe blev spillet og der røg 3 point ind på kontoen til hver af FC Odenses hårdt kæmpende hold.
Der var også en fotograf tilstede, men billederne skal lige fremkaldes inden vil deler dem med jer alle.
 

Kategori: Nyheder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FC Odense | CVR: 30787463 | Mågebakken 199 R, 5250 Odense SV  | Tlf.: 50690958