Nye indlæg

Kategorier

 

General info vedr. sæsonstart

17-03-2017
Om 12 dage går det løs igen. Her kommer lige lidt praktisk info til både spillere og trænere.
Da vi nu har fået et damehold, bliver der til tider lidt udfordringer mht. omklædningsfaciliteterne. Damerne klæder om i gymnastiksalen på skolen. Er der dage hvor der spilles både herre og damekamp, bruger damerne og deres gæster gymnastiksalens omklædningsrum. Herrerne og deres gæster klæder om i klubhuset, også selvom at det vil give udfordringer med pladsen, og det gæstene hold ikke kan komme i bad.
Hvert hold bliver tildelt 2x10 ruller strømpetape til HELE 2017 sæsonen, bliver der brug for mere kan der købes ruller i tutten til kun kr. 7,- pr. rulle. Dette er ca halvpris af hvad det koster hos vores leverandører og i butikkerne. Sportstape får hvert hold 2 ruller af, er der brug for mere, må dette købes af det enkelte medlem, eller alternativt af holdenes bødekasser.
Indmeldelse af nye medlemmer er trænerens ansvar at dette sker, via vores hjemmeside. Ved udmeldelse er det vigtigt at det enkelte medlem der ønsker udmeldelse, gør det via hjemmesiden, det er det enkelte medlems ansvar at få dette gjort. Sker det ikke i henhold til vedtægterne, vil klubben kræve sit tilgodehavene før et medlemsskab kan ophøres. Også selvom at man har givet sin træner besked og ikke har spillet. Der vil også blive sanktioneret i forhold til FBU og ens spilleberettigelse. Dette kommer nok til at koste et par ofre der kommer til at føle sig totalt uretfærdigt behandlet, og kommer til at hade klubben og kasseren, men det er simpelthen nødvendigt at det hele kommer til at gå efter bogen, da det ellers kommer til at give for mange unødige udfordringer, med det medlemstal vi er oppe på.
Bestyrelsen har idag fået tilsagn fra by og kulturrådmand i Odense Kommune, Jane Jegind, om at hun vil besøge klubben i nærmeste fremtid. Der arbejdes stadig hårdt i kulisserne for at få de nødvendige faciliteter.
 
Husk at tilmelde jer opstartsfesten!!!!!!!
 
Til sidst er der bare at ønske alle held og lykke med de sidste sæsonforberedelser, samt en fantastisk sæson.

Kategori: Nyheder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FC Odense | CVR: 30787463 | Mågebakken 199 R, 5250 Odense SV  | Tlf.: 50690958