Nye indlæg

Kategorier

 

Tinderbox 2017

23-02-2017
Der er nu åbnet for tilmeldingen som frivillig hjælper for FC Odense. Vi har søgt vagter før festivalen, med et stort ønske om weekenden før. Vagterne består af 2 x 12 timers vagt. Jeg regner med at lave en facebook gruppe for alle frivillige FC Odense hjælpere, hvor vi lægger alt info ud til hjælperne.
 
Vi er også ved at lave et hold til under festivalen. Der bliver tale om 16 timers arbejde i streg om fredagen, hvis det har interesse kan enten jeg (allan nielsen) eller Lasse Møller Andersen kontaktes via Facebook. Som udgangspunkt regner/håber vi at kunne stille 6-8 frivillige til den tjans. Præcist hvad vi kommer til at lave kan jeg på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, men jeg satser på at få noget arbejde hvor vi ikke nødvendigvis skal slæbe os halvt ihjel.
 
Som sædvanlig holder vi åbent i klubben om lørdagen fra kl. 11.30, hvor der er gratis pølser og drikkelse til alle frivillige fra FC Odense. Det plejer at være en stor succes, hvor vi sammen hygger og varmer op til dagens program på Tinderbox.
 
Slutteligt, hvis nogen ønsker at overnatte i klubhuset eller i telt på plænen under Tinderbox, så må i også gerne kontakte mig. Så ser vi lige på om det kan lade sig gøre. Der er jo bademuligheder på skolen, dog med visse begrænsninger, da der stadig er elever på skolen torsdag og fredag. Men hvis der er et ønske om det, så ser vi på det-
 
-Allan
 
 

Kategori: Nyheder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FC Odense | CVR: 30787463 | Mågebakken 199 R, 5250 Odense SV  | Tlf.: 50690958