Nye indlæg

Kategorier

 

Formandens beretning

28-01-2017
Formands beretning - FC Odense
Året 2016 var et udfordrende år for mig, alting var nyt, det var en uvant plads som formand. Men jeg kom godt for start og blev hurtig sat ind i tingene af de rutinerede for bestyrelsen.
Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til bestyrelsen og til de folk som kommer op og hjælper til i klubben, når der er brug for en hånd. Jeg vil gerne sige tak til Allan Nielsen, som på det seneste har skrabet sponser ind til klubben og han gør en kæmpe indsats for klubbens vegne og samtidig har han fået sat klubben på verdenskortet. Og ikke mindst har han også fået skaffet et nyt pigehold til den kommende sæson og så har han også sørget for at hjemmesiden er oppe og køre igen.
Året 2016 har dog også fået skabt nogle udfordringer for bestyrelsen og ikke mindst for klub kassen, vores største udfordring i 2016 var nok bolde, hvor vi købte nye bolde gang på gang, som netop er så kedelig at bruge mange penge på. Vi har dog også haft problemer med at få folk til at tilmelde sig Fyns support el, men udfordringer vil der altid være.
Heldigvis kom vi også igennem 2016 med nogle positive ting, her har vi blandt andet budt velkommen til et nyt hold, der allerede virker at være faldet godt til i klubben. En situation, hvor man som formand, altid er optimistisk omkring et stigende antal af medlemmer, da det giver plads til flere ambitioner. I sommers kunne vi endnu en gang stille et hold til Tinderbox er for en forholdsvis lille klub som FC Odense, et fantastisk arrangement, styrker klubben økonomiske, men også klubbens sammenhold. Derfor håber jeg at vi igen i 2017, og se et stort fremmøde. Som i nok også har set, er der blevet lagt fliser ude foran klubben så der er blevet gjort klar til de helt store projekter i foråret 2017.
Vi i bestyrelsen ser frem til 2017 så vi kan begynde på nogle nye projekter, men det kan selvfølgelig kun lade sig gi sig, hvis folk villig til at give en hånd med.
 
REFERAT FRA GENERALFORSAMLING FINDES UNDER BESTYRELSEN

Kategori: Nyheder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FC Odense | CVR: 30787463 | Mågebakken 199 R, 5250 Odense SV  | Tlf.: 50690958